Mayablack

10 days

1. Din barndom 

2.10 saker du stör dig på

3. 5 saker du inte vet om mig

4. Favorit outfit

5. önske resmål 

6. Din framtid 

7. Favorit resa

8. Dina sminkprodukter

9. Favorit parfymer

10. Konståkning & dans

Kör igång en sån här, kommer nog göra varannan dag med vanliga inlägg också, är ganska taggad. Hoppas ni tycker det är kul, puss !

midnight memories

                                   

Midnight memories, musikvideon är ute !! (lite efter)

Älskar den, aså dessa killar betyder såå mycket för mig. Tre-fyra år har dom varit en stor del i mitt liv, dom får mig alltid att le och vara glad vad som än händer i mitt liv. Så checka den nu.

Älskar killarna, undebara !!

+ EXPRESSO HOUSE +

Sitter på Epresso H just nu, har fått med mig smink & kläder. Imorgon ska jag, christoffer, Julia & Megan åka skridskor på allmänna, sen vill jag in till stan (igen) för jag måste fan hitta min efterlängtade tröja som jag tjatat om i 3v och nu har jag min lön ju.. Och mina haremsbyor, hehe. Snart åker vi hem, äter & har lördagsmys typ. Ha D

WANTIES.

Detta är grejer jag verkligen vill ha, & när jag får min lön så är det shoppa som gäller. 

Kram 

INSPO

 

-

                                

TRÄNINGSKLÄDER

Jag tränar själv varje dag (förutom onsdagar) och jag tycker snygga träningskläder håller en motiverad. 60% av min träning består av is och konståkningen, som är bestämda tider, annars är det idrott, gymmet & ut och springa och så. På isen har jag inte sånna här kläder, aså inte på idrotten heller.

Tänkte tipsa om en grym sida som heter Stronger, som har supersnygga träningskläder. Allt ifrån träningslinne till hoodies i olika tryck osv. Jag tycker att ett snyggt träningslinne kan piffa upp en hel outfit på gymmet, här nedanför är mina favoriter. 

PicMonkey Collage1

PicMonkey Collage2

SUNDAY

Hej ! Åh va glad jag blir för all respons, danke !! Vill in till Frölunda idag men vet inte om jag orkar, ska dra till ''jobbet'' snart, dela ut reklam är värsta som finns, frös ihjäl igår. Men det måste göras, & jag behöver pengarna. Kanske drar in till stan senare då, annars är det bara jobb & en vanlig seg söndag, jag hatar Söndagar allt är så segt, haha. Hoppas ni har en bra Söndag !

       

ATM

Hejhej hörni ! Just nu sitter jag och diskuterar födelsedags presenter tills min syrra fyller 18 bast. Har kommit med asbra ideer, inte så billiga alternativ dock. Det var någon hockey grej så ishallen var upptagen hela morgonen, så fick sovmorgon imorse. Hoppas ni har en bra Lördag, puss!

Q/A

Lovisa: Vilken klubb åker du i, hur länge tror du att du kommer åka?

A; Jag åker i LKK, konståkning tills hjärtat säger stopp, nej, men kommer inte att sluta tills jag är helt säker, när jag har klarat alla test & grejer vill jag bli tränare, tror jag. ;)


Emma: Ååå, va kul att du har börjat dansa igen, trivs du i din nya dansgrupp?

A; Aah, börjat i kulturskolans dansgrupp, trivs asbra & det är mycket bättre träning här, tipsar verkligen !

 

Malin: När & varför började du blogga?

A; När jag var runt tio år faktist, så de va ett tag sen, nej men, min syrra fixa en blogg till mig & det va inte alls så seriöst, jag vet faktist inte, men känns som att jag alltid har bloggat & att bli bloggerska är en dröm för mig.:)

 

 

Julia: Kan du göra en videoblogg?

A; Vet inte, jag är inte mig själv framför kameran, haha det bara blir så. Är inte säker, maybe, men ni har ju tjatat forever, så kanske.

 

Svarar på fler imorgon, nu drar jag till jobbet :)  puss !

 

 

Q/A

Nathalie - Håller med dig med snön. Den kan finnas i December, då är det okej.. Ååh vad kul att du ska flytta till LA. Har du några paner för det eller är det bara en dröm? :)

A: LA har alltid varit en dröm för mig, eftersom min bästavän är amerikan ska vi flytta dit efter gymnasiet, hon har ju familj där & så. Men än så länge är det bara en dröm.  :)

 

Svarade fort på den här frågan, vet inte hur man svarar på komentarer så gjorde ett inlägg, haha. Hittade massa gamla frågor från en gammal frågestund, ska ta och svara på dom lite senare ikväll. Puss !

                                                 

                       

 

5 things.

- jag hatar mitt hår mest av allt just nu

- jag vill skriva en bok, innan jag dör

- jag ska flytta till LA när jag har gått ur gymnasiet

- får damp på hur blek jag är just nu, vill bli brun igen

- jag hatar snö, den får finnas på julafton, annars nej tack 

+++

        

 

wanties RN

        

Nattinatti

Hejhej hörni !  Sitter i soffan, kom hem runt sju från pappas lägenhet där jag bara hängde, kollade på tv, fixade lite & städade. Först va de skola, tränade och hem. En simpel tråkig Fredag. Imorgon ska vi diskutera lite grejer till syrrans 18-års dag, jag ska jobba och har träning. Sedan blir det väll något häng med hos någon vän. Ska hem till pappa också, glömde min mobil laddare där, så smart är jag. Är egenltigen inte alls trött, men passar på att säga godnatt iaf,  Vi hörs imorgon! Puss !