Mayablack

ATM

Lite update snabbt bara, Står & väntar på mamma efter träningen, men ska bara hem en sväng, sen dans. Är jätte trött, men vi hörs imorgon, då är det Fredag.  puss!!

ATM

 

PLUGGISH

elle

Hemstudier hela dagen, bara massa plugg men man slipper ju skolan, har utvecklingssamtal sen också, vilket jag hatar.. bara onödigt. Juste, fick min efterlängtade lön igår !! 500 mer än jag trodde, danke. Så vill in till stan så fort som möjligt, haha. Ska sitta här i en timme till innan vi går ut & äter lunch & åker hemåt, alltså jag har inget att göra förutom mitt mattepapper, som jag inte pallar göra, har kollat PLL osv, dötråkigt. Puss !

Godmorgon

D.M. Retro - favoriter

Mina favoritklänningar ifrån D.M retro, någon utav dessa eller en ifrån Asos tror jag det blir till skolavslutningen. Tipsar verkligen om D.M Retro, jättesnygga kläder & fina klänningar för bra pris, puss !!

SKOLAVSLUTNINGS-KLÄNNINGAR

 

                                                                                                           HÄRHÄRHÄR

De två första är från Asos & den sista från bubbleroom, tycker den i mitten är så fin verkligen, det är min favorit. Vissa har ju börjat leta redan efter skolavslutningsklänning / studentklänningar, så tänkte tipsa lite. 

happymango

Slutade skolan runt tjugo över ett, så tog jag och Maja tåget till Göteborg & åt Frozen yoghurt, sjukt gott, jätte värt. Mest för att man får ta helt själv osv. Sen gick vi runt lite i butiker och så tog vi tåget hem, inget kul hände i Göteborg liksom. Så nu är jag hemma, har fixat mitt rum lite och ska kanske hem till pappa sen, vi hörs. puss!

GODMORGON VÄRLDEN !

Godmorgon !!

Gårdagens ispass gick grymt bra

Va nog runt två timmar uppvisnings koregrafi. Så jag va la nöjd, gick ju inte till skolan heller. Försov mig till 8 typ då va det ingen ide.

Idag så ska jag till skolan iallafall, sedan ska jag och Maja in till stan, ska bli najs. 

Jag bloggar nog under dagen, puss !! ♥

 

SIMPLE OUTFIT

Untitled #14

TUESDAY

Slutade runt tre, hade träslöjd tre timmar, alltid lika drygt.. Drygt folk.. Sen gick jag hem, träningen va inställd så jag typ kolla TW och somnade. Trodde vi va lediga imorgon så får damp på allt. Men vi slutar ändå tjugo över ett. Längtar sjukt till sommaren ! <3<333

Hoppas ni hade en bra dag ! Puss ! ♥

 

Jag hatar..

..När folk lägger sig i ens liv, jag har inte frågat dig vad du tycker

..leopard byxor, hollies jacka, jätte målade ögonbryn & färgat mörkt brunt hår, neeej ! alla ser ju likadana ut..

..när folk tror att dom vet allt / eller att dom alltid ska ha de värre hela tiden om ni fattar, irriterande ibland.

..13/14 åringar som röker,dricker,ligger runt,festar, as löjligt och bara äckligt. 

..jag är typ pedant, aså jag kan inte ha det för stökigt för då måste jag städa haha.

..när ens bästavän inte kommer till skolan, och man är typ ensam med alla idioter..

..Spanska, jag har F i spanskan, hatar alla dessa lektioner, sämsta läraren, ah allt, lär mig ingenting.

                         

18 barre

Idag fyller syrran 18, grattis, grattis, grattis världens bästa !! love u

Igår åt vi middag i Göteborg och idag åt vi tårta och firade henne tsm med familj och hennes pojkvän. Imorgon är det skola så jag har värsta ångesten, men det här är bästa Söndagen på länge. Vi hörs !! puss

-

OUTFIRRE

JOBBAR

Här satt jag i kassan hela morgonen tills runt tolv halv ett. Allt gick bra, ba lite strul och folk blev sura, men det va inte vårat fel. Hade aldrig tid att blogga helt riktigt. Tyckte de va ganska kul, synd att jag inte tjänar på de. Tänkte åka och träna pogram samtidigt men jag fick så bråttom och alla är ändå ivägen på isen. Aja, ska sälja bingolotto för klubben snart, annars så ska jag fixa ny musik till mitt pogram. Sitter hemma hos pappa just nu, får se vad jag hittar på ida, puss !

 

COLLAGE