Mayablack

-

Mitt humör kan främst bero på mitt hår. Dålig hårdag ger ett väldigt ostabilt humör hehe, t.ex om de regnar så blir mitt hår lockigt och då får jag panik, ibland har jag till & med platt-tång i mitt skåp i skolan, sliter ju på håret, men men haha.. 

Min dåligaste vana är att jag stannar uppe sent, vänder lätt på dygnet på lov, och att jag somnar under dagen, sova efter skolan är ju bättre än att sova på natten, haha. 

Jag tar en paus från konståkningen i några månader eller så, saknar det verkligen, men tror jag vill fokusera på dansen & jag måste bestämma mig ganska snart, sjukt jobbigt.

Jag har svårt att öppna mig för nya människor, och är oftast blyg när jag träffar någon för första gången, men när man lär känna mig så är jag inte blyg alls.

Jag kan vara dryg, as dryg verkligen, om jag är det så gillar jag nog inte dig, haha.

Jag är beroende av min mobil, hatar att inte ha wi-fi på resor osv, kan ha typ middag utan mobilen, men det första jag gör efteråt är ju att kolla mobilen, haha.

Skulle lätt kunna dejta en brittisk/irlänsk kille, dom är så trevliga och dialekterna är såå härliga, va i skottland i somras, längtar tills nästa sommar, så nice människor (& så mycket snyggare killar) , sverige är så mellanmjölk o tråkigt.

Nu vet ni babes, haha godnatt!

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas