Mayablack

vs-sanningen

Hej bloggisen. Jag har hört historier om supermodeller förut, att de inte ser ut så på riktigt osv. Men jag trodde aldrig det om VS. Det ser ut som att det är så kul osv.  Hon berättar sin historia, hennes kamp mot att nå sin dröm att  bli en victoria secret angel. Som inte alls va det hon trodde.  såg en video  ''Am i beautiful'' blev lite chockad, det är så fel. Det ska inte vara så, det ska inte få vara så. Varför är det så. Alla som drömmer om att vara en vs angel borde se den här videon, och alla som tror att de ser ut så.

Hon har skrivit en bok också om sin historia, hon flyttade till NW när hon var sexton alldelles själv för att slå igenom/för att nå sin dröm. Boken finns att köpa på Amazon & cdon.com

Jag tycker alla ska ta sin tid och kolla på det här klippet, spola fram till 23 minuter. Måste bara säga att jag ser upp till henne.

Allt hon säger är så sant, ALLA TJEJER BORDE SE DET HÄR, ALLA BORDE SE DET HÄR.

                               

 

Syrran, du är ganska bra ändå.

Fick Babyliss curl secret av syrran igår, tacktacktack!! Man behöver inte göra något! Håret typ sugs in och lockas automatiskt, sjukt svårt att förklara. Den är jätte cool och grym.  Mitt resultat får ni se senare ♥

                          

WHAT'S ON MY IPHONE

                    Tänkte göra ett inlägg där jag tipsar/visar vilka appar jag har på min Iphone. För den är alltid med mig.  Dock så använder jag nästan aldrig spel eller så. Dom bara är där typ.. 

Socialt: Fb, instagram,twitter,Snapchat,kik

Musik/klipp: Spotify,youtube & vine

Kamera/bilder: Camstar,instacollage,PE-Fotolr,videofyme,snapchat.

Spel: Dagens app,Candy Crush,Hayday,Lep's world 2 & 3

(Dock spelar jag nästan aldrig..)

Andra: Emoji,Polyvore,forme,bigday lite,horoscopes,SVT play osv..

Favoriter: Instagram,Polyvore,vine,spotify & snapchat. 

COOLA KIDS KAN ALDRIG DÖ.

        

MÅL/NYÅRSLÖFTEN INFÖR 2014

                                                       

Bloggen - Att vara storbloggare har alltid varit en av mina absolut största drömmar, ska verkligen satsa 2014, nå 5000 läsare!! Är ni med? Kan vi göra det här tillsamans?

Konståkningen - Jag ska verkligen jobba hårt för att nå mina mål inom konståkningen, inte alla det är omöjligt (inget är omöjligt..) 2014 men senare.. Vissa tror att konståkning är en rätt så mesig sport, men det är faktist en tuff sport och man måste träna riktigt mycket.

Dansen - Har inte så många mål inom dansen, det är något jag gör för att jag tycker det är kul, det känns inte som jag utan dansen för den har alltid funnits där, så den är väldigt viktig.

Skolan - Yes, just nu så är skolan det sista jag vill tänka på, är så sjukt skoltrött. Men jag ska ta tag i mina uppsatser & läxor och göra mitt bästa.

Självkänsla - Självfötroende och självkänsla har aldrig varit på topp för mig, har alltid varit lite osäker. Vissa dagar har jag bra självfötroende och kan vara hur utgående som helst, andra har jag dåligt/dålig. Försöka få alla dagar bra helt enkelt.

Nyårslöften: Jag vet inte om jag ska ha något nyårslöfte, kanske att klara att gå ner i split (kunde det för en månad sen, men nu inte..) eller något sånt löjligt, inget jätte seriöst. Göra mer som jag vill, leva livet, inte bry mig om vad andra tycker och att inte ångra något. 

 

Har ni några mål/nyårslöften,kanske att inte käka godis på ett år, eller att verkligen satsa på skolan 2014? Komentera!!;)

OUTIFTS- VINTER/HÖST

Sunday funday

Godmorgon!! Idag åker jag & mami in till stan, ska handla de sisa julklapparna. Jag önskar mig hur mycket som helst, vet dock inte hur mycket jag kommer få eftersom vi ska flytta snart, och då vill jag ha mitt rum helt som jag vill ha de liksom. Kommer på mer och mer saker jag önskar mig varje dag, har börjat tänka på sånna leoaprd harembyxor, dem ser så bekväma ut och är faktist riktigt snygga ibland. Ska fixa mig och byta om, sen åker vi. Har börjat dricka latte också, har typ 100% energi hela tiden, alla tycker jag är jobbig då, hahaa. Puss!

maybelline Super Stay 24h

    

Fick med mig ett nytt puder ifrån Maybelline igår, täcker jättebra ! Ska vara vatttentät också, lite småtöntigt men coolt, men låter för bra för att vara sant egentligen. Puss !

JULKAOS - LÖRDAG

                        

Hej bloggisen. Jag sitter i soffan i mina pyjamasshorts och kollar på PLL. Dagen idag har varit riktigt seg, Maja svarade inte så det blev inget Liseberg idag.. Jag har varit ute & handlat och så idag, men inget kul har alls hänt. Det är kaoz här hemma, gran,glitter,dekorationer, you name it, är ööverallt. Mina föräldrar har bara pyntat och städat, jag är alltid den som är där och låtsas göra något, samma när man sätter upp tält eller så, haha. Imorgon så blir det jul på lisse med Clara & Maja iaf (tror jag) och allt ska stå klart för jul. För på Måndag har jag träningar (helvete!!!!) och då hinner jag inte med så himla mycket. Ska kolla klart detta avsnittet, sen måste jag sova. Imorgon kommer bland annat ''bekännelser'' och kanske en frågestund upp, håll koll!!

                                                                                                        Godnatt babes!

COZY

Började 9 och lämnade skolan med jullov. Adios beatchos. Det va en rätt chill dag, och så ska man säga hejdå till alla goa & så. Köpte inget i stan igår, behöver några grejer så ska in till stan med mami, & luncha i stan då, blir thai. Sen i helgen ska jag bara vara med vänner, hänga, chilla, jul på liseberg. Jag är inte säker, men jag tror inte att det är någon träning imorgon? Isf blir jag såå glad, fast då har jag haft årets sista träning, otroligt befirande känsla. Mina betyg tänker jag inte visa för någon, har F i spanska, egenltigen inte men hon hann inte sätta betyg. Jag nådde allt i matematik iaf, stolt, haha. Christoffer (min syrras pojkvän) vill att jag ska skriva något om honom, så tänkte bara berätta att han har tappat höreln på ena örat när han lekte men bubbelplast. Yes, so stupid. God jul, vi hörs ikväll tror jag. Puss!MY YEAR 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Har så sjukt dåligt minne, men jag har klarat massa grejer i konståkningen, övervunnit min scenskräck,one direction konserten var verkligen speciell, sen kommer jag inte ihåg mer.

Hur har ditt 2013 varit? Det har varit superbra, men även sjukt dåligt, Mått superdåligt & superbra, ni fattar. 2013 Har inte direkt varit så speciellt för mig, hade stora förväntningar och blev rätt besviken. Men året gick helt okej, men jag hoppas på att 2014 blir fab.

Blev du kär i år? Yes.

 Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 8 Maj,konståkningstest,resor & massor utav minnen, både lyckliga och olyckliga.

Vad är din största framgång 2013? Konståkningen, att se hur man själv har utvecklats är helt otroligt,jobbar man hårt når man sina mål, jag jobbar fortfarande på de, haha. Dansen med, den är otroligt viktig för mig.

Bästa köpet? Min vinterjacka, haha, fryser så lätt så har på den inomhus också ibland, min Iphone (julklapp) & mina uggs tror jag.

Vad spenderade du mest pengar på? Konståkningen egentligen, men annars kläder, jag är verkligen en shopaholic.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Yes, flera grejer.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? We can’t stop – Miley Cyrus, Timber - Pitfull ft Kesha och Tsunami - Dvbbs, Borgeous,

Vem har du umgåts med mest? Min syster tror jag.

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej, har inte tid.

Vart reste du under 2013? Inte utomlands, eftersom vi kommer resa rätt mycket 2014, men annars runt i Sverige och Norge, Danmark och så.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Allt som saknades 2013, nej men.. kommer typ inte på något.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag firade min födelsedag med familjen & vänner.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja absolut! 

Vem saknade du? Barndomsvänner, gamla vänner, släktingar,helt klart familjen i England, finns rätt så många.

De bästa nya människorna du träffade?  Har träffat sjukt najs folk 2013, många nya vänner, känns så taskigt att räkna upp dem så.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?  Var dig själv, lev livet och ångra inget, gör vad du vill.

VAD TYCKER NI?

En stor hiss enligt mig, så najs!!

GÖTEBORG

Bild från Göteborg idag, vi gick förbi Starbucks, ett måste ju..

Kom precis hem ifrån tåget, helvete vad kallt det är,och det regnar. Mitt hår är sådär fult som det alltid blir när det regnar,fulaste någon sett, haha, jätte lockligt. Vi skulle göra massa skolarbete egentligen, men vi strunta i de. Vi provade skor, kolla kläder,fikade, luncha osv. Vi hade jättekul iaf. I helgen tror jag att jag ska till Jul på liseberg och träffa syrran & hennes pojkvän där. Men åker dit med Festis isf tror jag. Blev as lättad över att det inte är någon isträning att stressa till, slipper att ens gå till ishallen idag, haha. Ibland är det såå gött. Ska fixa lite grejer här hemma & sätta på ett avsnitt av PLL. Puss!


de kan inte skada dig om du inte låter dem.

Sitter hemma i soffan, har inte gjort Någonting, inte pluggat på matteprovet, inte skivit någon uppsats, inte gått ut. Så skönt! Andra dagar har jag stress hela tiden och träningar varje dag. Mami vill att jag ska gå på träningen idag, jag får se. Vill egenltigen verkligen inte. Men det är bara 1 & en halv timme is eller så. Åhh otagg. Har typ våfflat mitt hår och tagit selfies, applåder! Nej, men ska försöka plugga nu!! Hörs imorgone eller när jag har tid, puss!! 

-